Over ons

Aanhuis Zonwering Spijkenisse Nissewaard is een aantal jaar geleden opgericht door Marco de Jong, met zijn rijdende showroom aan huis. 

Onze missie en visie 

Kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen bieden op het gebied van binnen- en buitenzonwering en terrasoverkappingen, voor een betaalbare prijs met de beste service en garantie.

We zijn begonnen met een rijdende zonwering showroom aan huis en ondanks de recessie - of misschien wel juist door de recessie - realiseerden we een enorme groei. De keuze die we in het begin hebben gemaakt, blijkt dan ook de juiste te zijn geweest. Vanaf het begin zijn wij met onze zonwering en terrasoverkappingen voor kwaliteit gegaan en dit altijd voor een scherpe prijs.

Kwaliteit zonwering en terrasoverkappingen 

De meeste producten die wij verkopen hangen dag en nacht buiten en worden vaak intensief gebruikt. Wij zijn dan ook van mening dat er daarom niet op de kwaliteit bezuinigd moet worden, want lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd. Dit geldt niet alleen voor onze buitenzonwering, maar ook voor onze terrasoverkappingen, rolluiken en binnenzonwering.

Wij maken graag het verschil 

Ook al is het geen vanzelfsprekendheid dat de klanten steeds weer bij ons terugkomen, stellen we dit wel als hoogste doel. Dit verschil maken wij graag. Wij zijn dan ook als enige in de regio CBW erkend (CBW is een overkoepelende brancheorganisatie die u als klant vele voordelen biedt).

Service aan huis 

Naast onze vaste showroom houden we onze unieke aan-huisformule in ere. Indien gewenst komen wij op afspraak bij u aan huis. Hierdoor is het uitzoeken van kleuren bij u thuis mogelijk en wordt er direct gekeken of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn.

Kwaliteit wint altijd!