Buitenzonwering

Bij buitenzonwering denken we al snel aan uitval- en knikarmschermen. Maar voor welk soort buitenzonwering kiest u? Bij de keuze tussen deze twee is het verstandig om van tevoren te bedenken waar we ze ophangen. Omdat het leven zich de laatste jaren naar buiten verplaatst, wordt een terrasoverkapping steeds vaker als een serieuze optie gezien.

Welk type buitenzonwering 

Er zijn verschillende type zonwering. Te weten: uitvalschermen, knikarmschermen, screens, windvaste schermen, parasols, vouwdaken, markiezen, pergola zonwering.

Terrasoverkapping 

De laatste jaren zien we dat het leven in de zomer zich meer en meer naar buiten heeft verplaatst. We willen met zijn allen lekker buiten zitten. In plaats van een gewoon knikarmscherm wordt er achter het huis dan ook steeds vaker gekozen voor een luxe terrasoverkapping.

Vouwdak Gibus:, Cabriolet terrasoverkapping  

Met een vouwdak van Gibus zonwering schaft u de meest professionele cabriolet terrasoverkapping aan van de beste kwaliteit. Ideaal voor in de horeca of voor de consument die iets meer wilt. 

Geleverd in verschillende uitvoeringen, vlak of hellend, met of zonder hemelwater afvoer en met een onderconstructie van hout of aluminium.

Aanhuis zonwering verkoopt ook systemen die tegen een bestaande woning geplaatst kunnen worden, waarbij we ook de zij- en voorkant kunnen dicht maken.

Voorbeelden vouwdaken:

Med Unica, Med Isola Pavillion en Medisolafly  

 Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op