Markiezen

Markiezen geven uw huis een unieke en verzorgde uitstraling. U heeft ze hoogstwaarschijnlijk wel eens zien hangen, deze kenmerkende klassieke zonneschermen met authentieke uitstraling. Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een stijlvolle verfraaiing voor zowel uw woning als een winkelpand. Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij.

De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen daardoor zijn ze ideaal voor ronde ramen. Voor elke situatie zijn er passende markiezen, zo kennen we het standaardmodel, het petmodel of de klapmarkies. De markiezen zijn te bedienen met een touw koordkikker, koordopwinder, oog- windwerk en elektrische bediening is ook mogelijk. 

Aanhuiszonwering Nissewaard, Uw leverancier voor zonneschermen, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, horren binnen en buitenzonwering