Horeca terrasoverkapping

Om uw terras het gehele jaar te kunnen blijven exploiteren hebben wij voor u de oplossing! Wij zijn dealer van exclusieve, complete en professionele (cabrio)horeca terrasoverkappingen.

Er zijn verschillende modellen, die de mogelijkheid bieden om de huidige horecagelegenheid uit te breiden en de consument het gehele jaar op uw horecaterras te laten genieten met optimale bescherming tegen zon, regen en wind. De modellen zijn in stijlvol Italiaans design ontworpen en verkrijgbaar in aluminium of houten uitvoering. Alle uitvoeringen kunnen worden voorzien van accessoires zoals geïntegreerde verlichting, verwarming of muziekelementen.

De verschillende modellen Med Unica, Med Isola Pavillion en Medisolafly bieden vele mogelijkheden voor het overdekken van grote oppervlaktes. Daarmee is het concept niet alleen aantrekkelijk voor horecagelegenheden, ook voor de particuliere consument die iets meer wil.  

De verwerkte materialen zorgen voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Alle modellen voldoen aan de voorgeschreven eisen UNI en 13561 en de windbestendigheid is gecertificeerd in klasse 3 (windkracht 10)

Kortom met deze voorziening kunt u uw gasten verwennen en de omzet verhogen.

Indien u meer informatie of een demonstratie wenst, neem dan gerust contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!